Spasoje Zečević

Spasoje Zečević

Spasoje Zečević

Menadžer za infrastrukturu
Follow Me:

Kratka biografija

Spasoje Zečević rođen u Podgorici, diplomirao je na Ekonomskom fakultetu u Podgorici, stekavši titulu “Specijalista menadžmenta”.

 

Sa više od pet godina iskustva u IT industriji na poziciji Office i HR menadžera, svojim stručnim znanjem i vještinama doprinosio je uspješnom poslovanju kompanija u kojima je radio. Bio je odgovoran za efikasno upravljanje kancelarijskim operacijama, ljudskim resursima, infrastrukturnim i tehnološkim projektima uključujući jedan dio regrutacije, razvoja osoblja i stvaranje pozitivnog radnog okruženja. Pored toga, ima i tri godine iskustva u Event menadžmentu, gdje je uspješno organizovao različite događaje i team building aktivnosti.

 

U Naučno – tehnološkom parku Crne Gore zaposlen je na poziciji “Menadžera za insfrastrukturu” gdje je odgovoran za osmišljavanje, pripremanje i implementaciju aktivnosti iz oblasti tehničkih, funkcionalnih i administrativnih poslova vezanih za objekat Naučno – tehnološkog parka kao i pružanje podrške organizacionim jedinicama i stanarima NTP-a.