Održana online diskusija povodom svjetskog dana kreativnosti i inovacija

Direktor Naučno-tehnološkog parka Velibor Bošković jedan od panelista na događaju

Povodom 21. aprila, svjetskog dana kreativnosti i inovacija, RCC projekat laboratorije za mlade Zapadnog Balkana (WBYL) je organizovao onlajn diskusiju pod nazivom “Oslobađanje omladinskog potencijala i novi način razmišljanja” sa ciljem da podijeli znanje i podigne svijest o značaju kreativnosti i inovacija, kao i ulozi mladih.

Onlajn diskusija za mlade iz regiona imala je za cilj da stimuliše novi način razmišljanja i motiviše mlade da maksimalno iskoriste svoje kreativne i inovativne potencijale.

Jedan od panelista na webinaru bio je i direktor Naučno-tehnološkog parka Crne Gore, koji je predstavio dosadašnji rad NTP-a i govorio o značaju kreativnosti i stvaranja inovativnog ekosistema.

Pored toga, učesnici su otvorili diskusiju o inovacijama, istraživanjima, obrazovanju, kulturi, omladini i sportu, zajedno sa ključnim aktivnostima RCC-a, inicijativama i prekretnicama u ovom domenu.

Pretraži

Stay ahead in a rapidly world. Subscribe to Prysm Insights,our monthly look at the critical issues facing global business.

[mc4wp_form]
This site is registered on wpml.org as a development site.