Vebinar – Razvoj novih proizvoda i usluga

Open Data for European Open INnovation

Pozivamo Vas da prisustvujete dvodnevnom vebinaru „Razvoj novih proizvoda i usluga“, koji Privredna komora Crne Gore, organizuje u sklopu projekta „Otvoreni podaci za otvorene evropske inovacije“ – odeon (“Open Data for European Open INnovation”). Projekat odeon je kofinansiran od Evropske unije i realizuje se u okviru Mediteranskog transnacionalnog programa saradnje „INTERREG Mediterranean“, a uz podršku Ministarstva javne uprave, kao pridruženog partnera u Crnoj Gori.

Ovaj vebinar je prvenstveno namijenjen učesnicima hakatona, koji je održan u Budvi 3-5.10. 2019. a koji je bio posvećen kreiranju aplikacija zasnovanih na setovima otvorenih podataka. Međutim, na vebinar se mogu prijaviti i ostali zainteresovani koji su aktivni u oblasti korišćenja otvorenih podataka i razvoja novih, inovativnih proizvoda i/ili usluga. Predavač na vebinaru će biti gdin Velibor Bošković, direktor Naučno-tehnološkog parka Crne Gore i Radivoje Drobnjak, menažer programa, Naučno-tehnološki park Crne Gore, renomirani stručnjaci za preduzetništvo. Oni će kroz pet sesija organizovanih u dva dana, između ostalog, govoriti o: ekonomiji zasnovanoj na otvorenim podacima, poslovnom modelu kanvas, uspostavljanju komunikativne strategije, razvoju poslovnih procesa u kompaniji, pripremi i predstavljanju poslovne ideje potencijanim investitorima i ostalim važnim temama za razvoj biznisa. Znanja stečena na ovom vebinaru učesnicima mogu pomoći da razviju aplikacije koje su nastale na hakatonu i/ili neke druge aplikacije, proizvode ili usluge na kojima rade.

Vebinar će se održati preko platforme Zoom 28-29.7.2020. sa početkom u 10.00.

Program vebinara je u prilogu ovom pozivu.

Molimo Vas da potvrdite svoje prisustvo putem linka za registraciju do 27.7.2020. godine.

I dan REGISTRACIJA

II dan REGISTRACIJA

Nakon registracije, dobit ćete potvrdni email koji sadrži informacije o pridruživanju sastanku.

Agenda

Pretraži

Stay ahead in a rapidly world. Subscribe to Prysm Insights,our monthly look at the critical issues facing global business.

[mc4wp_form]
This site is registered on wpml.org as a development site.