Samit EU startapova održaće se 28. aprila

Samit EU startapova okupiće preko 1,500 osnivača, startap entuzijasta, korporacija, investitora i medija iz cijele Evrope

Trodnevni virtuelni događaj je odlična prilika za umrežavanje i mjesto sastanka za preduzetnike i investitore koji teže izgradnji međunarodnih tehnoloških kompanija. Na samitu će govoriti međunarodno uspješni osnivači, a ovo je prilika za sjajne mogućnosti umrežavanja, radionice i uzbudljivo takmičenje sa 15 finalista – izabranih od 1,000 kandidata!

Tokom samita EU-Startups, održaće se i veliko takmičenje sa 15 evropskih startapova u ranoj fazi. Unaprijed odabrani startapi će iznijeti svoju poslovnu ideju sa 3 minuta prezentacije pred prisutnima i stručnim žirijem poznatih investitora.

Glavni događaj biće održan 28-30 aprila, od 10 do 18 časova. U poređenju sa mnogim drugim velikim tehnološkim događajima, cijene karata su počev od 169 € za osnivače startapa, 349 € za investitore i 449€/590€ za korporacije i pružaoce usluga.

Na samitu će biti 70 govornika visokog profila (uspješni preduzetnici, investitori itd.) na glavnoj bini i radionici.

Više informacija o događaju, dostupno na LINKU.

Pretraži

Stay ahead in a rapidly world. Subscribe to Prysm Insights,our monthly look at the critical issues facing global business.

[mc4wp_form]
This site is registered on wpml.org as a development site.