Prijavi se na Colosseum Sports Demo Days

Otvoren je prvi poziv za startape iz našeg regiona (Srbija, Hrvatska, Slovenija, S.Makedonija, Bugarska, Rumunija, Crna Gora, Grčka i Bosna i Hercegovina) za učešće na svojevrsnom showcase-u svetskih sports-tech startapa koji organizuje naš izraelski partner Colosseum Sport.

Prvi poziv namenjen je startapima koji će učestvovati na prva 3, od ukupno 5 planiranih Demo Dana, i to iz sledećih oblasti: Smart Venues & Event Management, Fitness Tech, Athlete Development.

Prijavi se OVDEPrijave otvorene do 23. aprila 2023. godine.

Zahvaljujući ekskluzivnom partnerstvu Naučno-tehnološkog parka Beograd i jedne od vodećih globalnih sports-tech organizacija Colosseum Israelstartapi iz regiona imaju jedinstvenu priliku da obezbede WILD CARD za učešće na ovom prestižnom događaju, odmere snage sa sports-tech startpima iz celog sveta, predstave se globalnoj publici i investitorima i kroz mrežu Colosseum Sports ostvare nove kontakte i potencijalna partnerstva sa nekim od vodećih svetskih lidera u sports-tech industriji!

Demo dani će biti organizovani u maju, junu, julu, septembru i oktobru.

Poziv za preostale dve od ukupno pet oblasti Digital Assets, media and & Broadcasting i Fan Engagement biće raspisan na leto.

Više o Colosseum Sport Demo Days, na www.colosseumsport.com. 

Za više informacija pišite na [email protected].

Pretraži

Stay ahead in a rapidly world. Subscribe to Prysm Insights,our monthly look at the critical issues facing global business.

[mc4wp_form]
This site is registered on wpml.org as a development site.