Obuka iz oblasti 3D štampe i modeliranja

Projekat digITrening se realizuje uz podršku Ambasade SAD u Crnoj Gori

Blizu 30 mladih ljudi iz Podgorice trenutno prisustvuje prvom modulu besplatnih obuka iz oblasti 3D štampe i modeliranja koju organizuje Naučno-tehnološki park Crne Gore uz podršku Ambasade SAD u Crnoj Gori. Prvi krug obuka biće realizovan do kraja marta.

Učesnici obuke imaće priliku da nauče da koriste 3D olovke, da modeluju u različitim programima i da štampaju predmete na 3D štampačima.

Kurs vodi stručnjak sa Elektrotehničkog fakulteta Univerziteta Crne Gore, doc. dr Milena Đukanović, koja će tokom višemjesečne obuke učesnicima približiti navedene teme prvog modula obuka kako bi stekli znanja i vještine iz navedene oblasti.

Nakon toga će uz njeno mentorstvo učesnici podijeljeni u grupama raditi na temama iz oblasti 3D modelinga i štampe.

Ovaj kurs predstavlja jedan u nizu događaja koje NTP CG organizuje u cilju podrške i razvoja digitalnih vještina zajednice, preduzetničkog potencijala i inovativnosti i namijenjen je svima koji žele da steknu znanja i vještine kako bi svoje ideje mogli da pretvore u realnost.

Pretraži

Stay ahead in a rapidly world. Subscribe to Prysm Insights,our monthly look at the critical issues facing global business.

[mc4wp_form]
This site is registered on wpml.org as a development site.