NTP dobio status pravnog lica

Naučno-tehnološki park Crne Gore je dana 20.09.2019. godine osnovan kao pravno lice i samim tim zvanično počeo sa radom. Osnivači su Vlada Crne Gore i Univerzitet Crne Gore. Osnivanjem pravnog lica stvoreni su uslovi da se pokrenu aktivnosti koje za cilj imaju uspostavljanje modela podrške, sistema rada i organizacije na osnovu kojih će NTP CG pružati usluge budućim i postojećim preduzenicima, inovatorima, istraživačima i kompanijama.

Finalizacijom projekta adaptacije zgrade NTP-a u okviru Univerzitetskog kampusa u Podgorici, stvoriće se uslovi da se uskoro raspiše tender za izvođenje radova na izuzetno modernom i savremenom objektu NTP-a. Ovaj objekat sa svim svojim raznovrsnim sadržajima će biti dom za mnoge talentovane pojedince, kompanije i organizacije koji će zajedno raditi na razvoju crnogorske ekonomije i društva koristeći najsavremenije tehnologije, inovacije i naučno-istraživačka dostignuća.

Pretraži

Stay ahead in a rapidly world. Subscribe to Prysm Insights,our monthly look at the critical issues facing global business.

[mc4wp_form]
This site is registered on wpml.org as a development site.