GLAVNI GRAD NASTAVLJA DA PODRŽAVA RAZVOJ ŽENSKOG PREDUZETNIŠTVA; KONKURS OTVOREN DO 6. MARTA

Glavni grad Podgorica raspisao je konkurs za preduzetnice i preduzeća u kojima su žene nosioci poslovanja kojim je predviđena raspodjela sredstava namijenjenih ženama koje žele da pokrenu ili razvijaju sopstveni biznis. Osmi po redu Konkurs za podršku ženskom preduzetništvu biće otvoren do 06.marta. 

Kroz ovaj vid podrške Glavnog grada više od 60 žena dobilo je priliku da razvije ili unaprijedi svoju biznis ideju. Glavni grad je do sada za ove namjene, kroz sedam konkursa, obezbijedio 140.000 eura, dok su ovim konkursom opredijeljena sredstva u iznosu 25.000 eura. 

Podsjećamo, maksimalan iznos dodijeljenih sredstava za biznis planove ne može iznositi više od 25% od ukupnog iznosa predviđenog budžetom Glavnog grada za podršku ženskom preduzetništvu. Kompanija, odnosno preduzetnica, može konkurisati za ukupan iznos ili za dio sredstava za realizaciju aktivnosti iz biznis plana i dužna je da to naznači. Preduzetnice koje žele da započnu sopstveni biznis i koje planiraju razvoj poslovanja u zapečaćenoj koverti prilažu dokumentaciju koja je detaljno opisana u javnom konkursu koji je objavljen na sajtu Glavnog grada (Oglasna strana). Informacije o svim pitanjima u vezi konkursa mogu se dobiti svakog radnog dana na telefon 020 625 718 ili mejl [email protected].

Pretraži

Stay ahead in a rapidly world. Subscribe to Prysm Insights,our monthly look at the critical issues facing global business.

[mc4wp_form]
This site is registered on wpml.org as a development site.