EU4TECH PoC pokreće „1 na 1“ Zoom konsultacije

EU4TECH Zapadni Balkan

EU4TECH tim stručnjaka stavlja se na raspolaganje svima onima koji žele da vode pojedinačnu raspravu o aspektu prijedloga njihovog „PoC“ projekta.

Konsultacije će biti ograničene na maksimalno 20 minuta i moraju se rezervisati najmanje 48 sati unaprijed. U prijavi je potrebno jasno navedesti pitanje o kojem želite razgovarati i poslati dodatne informacije unaprijed, kako bi se konsultanti mogli adekvatno pripremiti za Zoom poziv.

Mentori i konsultanti će pokušati da odgovore svima koji žele da razgovaraju, ali je ipak potrebno voditi računa o tome da je broj sati ograničen za ovu vrstu podrške. U slučaju dobijanja velikog broja zahtjeva, postoji i mogućnost uvođenja ograničenja u smislu dužine trajanja diskusija i termina za konsultacije. Iz ovog razloga se pozivaju zainteresovani da kontaktiraju tim samo onda kada postoji jasan problem koji nije obuhvaćen smjernicama za podnosioce zahteva, u dijelu često postavljana pitanja.

Da biste rezervisali termin za konsultacije, slijedite ovaj link do EU4TECH stranice Calendly.

Izvor: EU4TECH PoC WB

Pretraži

Stay ahead in a rapidly world. Subscribe to Prysm Insights,our monthly look at the critical issues facing global business.

[mc4wp_form]
This site is registered on wpml.org as a development site.