“AWE Akademija za preduzetnice”

Prijavite se na novi program Američke ambasade u Crnoj Gori u partnerstvu sa kompanijom DigitalBee – AWE Akademija za preduzetnice

Osnivačica/vlasnica ste biznisa na početku poslovanja ili imate biznis ideju?

Želite svoje preduzetničke snove pretvoriti u stvarnost?

Znate engleski jezik i možete bez većih poteškoća na ovom jeziku pratiti predavanja?

Želite proširiti svoju mrežu kontakata?

Onda je ovo poziv za vas!

Kompanija DigitalBee uz podršku Američke ambasade u Crnoj Gori implementira po prvi put u Crnoj Gori globalni program „AWE Akademija za preduzetnice“.

Program je namijenjen za 30 žena (20-50 godina starosti) iz svih dijelova Crne Gore koje su vlasnice/osnivačice biznisa i na samom su početku svog poslovanja (biznis treba biti registrovan u posljednje 2 godine u trenutku apliciranja) ili imaju poslovnu ideju koju žele pretvoriti u održivi biznis.

Program traje šest mjeseci i to od maja do oktobra 2021.

Preduzetnicama koje budu odabrane za učešće u ovom programu će biti omogućen pristup specijalnoj AWE platformi za učenje i obuku preduzetnica, putem koje će svake sedmice slušati sadržaje na engleskom jeziku i obrađivati različite poslovne teme.

Učesnice će praćenje ovih sadržaja moći prilagoditi svojim obavezama i slobodnom vremenu tokom sedmice, a sve što je potrebno jeste da imaju pristup dobroj internet konekciji i računaru 2 do 3 sata sedmično, kako bi mogle obaviti zadane aktivnosti.

Takođe, za svaku obrađenu temu biće održana i edukativna sesija s lokalnim/om ekspertom/icom.

Sesijama će se prisustvovati online ili uživo.

Pored navedenih sesija s lokalnim ekspertima/cama, učesnicama će kroz cijeli program biti omogućena i podrška facilitatorica sa bogatim znanjem i iskustvom u različitim preduzetničkim oblastima, koje će redovno pratiti njihov rad i pomagati im u savladavanju sadržaja i ostvarenju željenih rezultata i ciljeva.

Prijave za AWE Akademiju za žene preduzetnice su otvorene od 29.04. do 10.05.2021., a sve što je potrebno da uradite kako biste se prijavili za učešće u programu jeste da popunite prijavni formular na LINKU.

Učešće u programu je besplatno za sve polaznice.

Pretraži

Stay ahead in a rapidly world. Subscribe to Prysm Insights,our monthly look at the critical issues facing global business.

[mc4wp_form]
This site is registered on wpml.org as a development site.