Valentina Radulović nova direktorka Naučno-tehnološkog parka Crne Gore

Valentina Radulović je rođena 1979. godine u Podgorici. Diplomirala je na Prirodno-matematičkom fakultetu Univerziteta Crne Gore, a zvanje magistra prirodnih nauka za oblast Informacionih tehnologija stekla je na Internacionalnom fakultetu Univerziteta Sheffield.

Poslovnu karijeru započela je u Crnogorskom Telekomu (dio Deutsche Telekom grupe) u kojem je radila 17 godina. Pokrivala je mnogobrojne menadžerske i liderske pozicije u sektorima Tehnike i Informacionih tehnologija. Vodila je velike timove i značajne projekte i stekla značajno i neprocjenjivo iskustvo i ekspertizu.

Godine 2020. prelazi u kompaniju DigitalBee na poziciju direktora za inovacije sa ciljem da podupre kompanijsku misiju kojom DigitalBee inspiriše, osnažuje, edukuje pojedince kako bi bili uspješni u digitalnom dobu, sa posebnim fokusom na pružanje konsultantskih usluga kompanijama u oblastima ICT projekata i projekata digitalne transformacije.

Valentina Radulović je jedan od osnivača startup-a Flourish koji naučno dokazano razvija emocionalnu inteligenciju i ubrzano pravi korake ka osvajanju svjetskog tržišta.

Pretraži